pill på snoppen

tja jag vet att jag har vart och kommer vara dålig på att updatera den här bloggen men det är bara för att jag inte gör så väldans mkt som är intressant och kul att läsa. så enda anledningen till att jag inte skriver är för att jag bryr mig om er.
moving on. har som sagt inte gjort så mkt de senaste dagarna förutom att träffa kerris föräldrar och testat ett nytt pålägg som är fluff. ett mkt sött och klibbigt pålägg bestående av marsmallow eller hur man nu stavar det. drog in till stan idag för att förbereda för stranden imorn genom att köpa en ryggsäck så man kan dra med sig lite vatten handuk och andra nödvändigheter. jag skall även ta med mig kameran så alla ni där hemma kan få se hur det är här vid stillahavet.
well drog som sagt in och skulle bara vara lite i stan och gå runt i affärer och ta en öl. detta slutade med att jag efter min 5 drink vinglar lite subtilt till närmsta köpcenter och febrilt letar efter en toalett samtidigt som jag försöker hitta kläder och en väska som jag kan köpa. när jag insåg att det var omöjligt att göra båda samtidigt så sprang-gick jag till närmsta biograf och länsade snoken. sen köpte jag väskan och gick tillbaks till baren och drack vidare tills kerri kom dit och då drack jag lite mer.
en mening jag har fått höra ofta här nere är att alfred har en "dickie bladder", vilket då betyder att jag har en liten blåsa. mkt underhållande för kerri eftersom jag har en penis och det heter dickie. så efter att jag och klaus etablerat att det inte alls var lika roligt att säga att en kvinna har en dickie bladder så myntade vi uttrycket en "vagetastic bladder". så nu fick ni med er lite engelska kunskaper påköpet.
saknar er alla
puss och kram

lolzor

tja so ni ser så blir det inga bilder men det är av den enkla anledningen att jaginte har en aning om hur man gör  och inte orkar ta reda på skiten, så nån får skriva och hjälpa mi gmed att fixa det annars så kommer bilderna upp på bilddagboken förr eller senare.
affedaman.bilddagboken.se

stranden!

OKEY! OH MY GAHD! OKEY OKEY okey! LUGNA NER DIG ALFRED!
var på stranden nyss och badade för första gången i the specifics. 26 grader i luften och 24 grader i vattnet. påvägen dit sa naiomi att det kommer vara knökat, sen när vi kommer ner så drar hon en suck för att bekräfta att så var fallet.......naiomi har inte vart i tylösand på sommaren. det var kanske 50 personer som delade på en yta stor som halva tylösand......jah!!
tog tyvärr inga bilder men här kommer lite andra så ni får se hur jag har det.

departed

ohoyhoj! har precis sett departed med klaus kerri naiomi (vet inte om det stavas så ) sjukt bra rolig och spännande film. se den om ni får en chans. det känns fan som att ingen kommer ha något att fråga mig om när jag kommer hem om ett år om jag fortsätter skriva så här mkt nu när jag fixat internet till min babie. som sagt props till min main man addicus denna undervara afgan hunden. måste fan säga att jag känner igen mig i honom när jag hör beskrivningar om hur jag går och beter mig. tror fan jag vars hund i förra livet eller nått.
tja än så länga har inte så mkt hänt förutom att jag för första dagen vart utanför huset och spanat på lite stormarknad eller vad fan det heter. fy fan som sagt! snart kommer det upp lite bilder. har bara inte haft något  att posta så det kommer det kommer.
until we ses igen!
ta en kopp te

när jag säger jordens avskum så menar jag JORDENS avskum

första myggbettet avklarat! fyfan inteens flera tusentals mil hemifrån kan man slippa de små skitarna. jaja jag skulle vilja be någon som läser det här och som känner min familj att ringa hem till min mamma och säga att jag mår bra och inte har rignt henne enbart pågrund av att det inte går från deras telefoner. och det var först idag som vi fick internet att fungera. så om ni vill göra det så vore det bra. jaja känns skönt att vara här saknar en vän att pratam ed ibland men annars så e allt som vanligt. det är 26 grader ute idag och vi har vart och handlat lite på kmart. (jag hatar  köpcenter) skall antagligen till stranden om inte allt frö länge om jag knipsar med fingrarna. så det skall jag nog ta och göra. tja nu skall jag mysa med deras afgan hund addicus som är min ända vän justn u och sen så får vi se vad som händer. hoppas alla där hemma har det finfint och ni skall få brev men om ni vill ha mer information än hur det var på de tre olika flygplatserna, sängen där jag bor eller vardagsrummet jag hänger i så får ni helt enkelt vänta tills jag hunnit med mer.
cya m8s

hur mkt är en hongkong dollar värd?

HAO! sitter i hongkong nu och smälter den första goda måltiden på 24 timmar och vräker i mig vatten så mitt urin skall bli lite annat än muerto del rojo färgat. har inte fått mer än 1 timmes sömn sen jag vaknade tisdagen den 14d så nu är magen lite sisådär. resan har iaf gått bra som fan hittils inga problem och bara trevlig personal att tampas med och kineser som gör som norrmännen och gör engelskan till sin egen med diverse uttal så jag tror de pratar mandarin med migoch ber de ta det på engelska och långsam. har haft förvånansvärt lite ångest än så länge men fan vad många dåliga filmer jag såg på planet. kl är nu kvart över 9 här och kvart ver 3 på morgonen i gamla hamstad. känns bara så fel. skall inte skriva så mkt mer nu uan bege mig bort till smokers loungen och njuta eftersom alla flygplatser förutom hongkongs har tagit bort sina. så nu utnyttjar jag det till max så att jag kan klara 8 timmars resan till brisbane som går om cirka 4 timmar.

ha det gött tills vi hörs igen.

inte långt kvar nu

nu är det som sagt inte långt tills det bär av och nu har jag äntligen börjat fatta det och känner mig lite vemodig.
klart att det kommer gå bra men kommer sakna alla gamla goda vänner och vara /sadface över alla fina fester som jag kunde ha vart på och spytt sönder eller blivit en dramaqueen eller båda på samma gång. men jag kommer nog få fler tillfällen att göra det på andra sidan planeten än vad jag kan tänka mig. men jag känner att mitt dåliga skrivande i kombination med mitt dåliga stavande håller på att trava iväg med mig, så det här får bli det sista ni hör från mig innan ja gkommer fram till australien.

8

tja då var man här igen. 8 dagar tills man sitter på planet påväg till the landof my dreams förhoppningsvis.
inte mkt nytt under solen förutom att man tar det lugnt , väldigt lugnt faktiskt med kp och simon och det fina vädret.
idag har dock inte vart så värst produktiv dag faktiskt, har bara vart framför datorn och på altanen taking a smoke and a pancake liksom. kan ju faktiskt ta och göra något med mig själv de här sista dagarna i sverige, men varför skall jag behöva göra det. det är nu jag skall njuta precis som jag har gjort sen slutet av augusti.
fan jag kommer få en rejäl chock när jag kommer ner och faktiskt måste jobba för att överleva.....suck!
men men så kan det gå. skall träffa anna på torsdag, skall också till frisören för att ge migsjälv en hejdå present iform av schamponering av vacker kvinna och lite halvdan styling. kommer bli underbart. funderar på att permanenta håret som ett dåligt skämt men jag får se vad jag bestämme rmig för. ha en trevlig dag.

9

9 dagar kvar tills mitt liv som jag vet det kommer ta en drastisk vändning. bara några få dagar kvar till jag kommer ha min fina avskedsfest och då seru skare bli galej. många fina människor som kommer komma och göra det till en avskedsfest värd att minnas. det e fan inte lätt att veta att jag inte kommer träffa någon av alla er som jag så gärna vill träffa varje dag, men det e så det kan gå och varesig man vill det eller inte så, vänner kommer och går. jag är inte en sån med en allt för stor vänskapskrets eller iaf inte en allt för stor kärna och de som är del i den kommer jag sakna extra mycket och ingen kommer kunna byta ut er. det finns dock en som står ut ur en gruppen också, som kommer vara jävligt svår att inte kunna träffa på ett år, för han betyder mer för mig än någon annan någonsin har gjort i hela mitt liv.(inte för att mitt liv är så långt eller för att jag har erfarit så många grejer men ändå) hanvet vem han är så jag behöver inte nämna några namn. vänner kommer och går men den pejken kommer bestå så länge jag känner honom.

ta en kopp te.......allt löser sig tillslut.

13

13 dagar kvar innan mitt liv som jagjust nu känner till det totalt förändras. känns ganska jävla gött faktiskt trots att man har lite unfinished buisness kvar i stan som vägrar prata med en men det e så det kan gå. det enda jag kommer sakna av denhärjävla stan är nog tamig fan våren för den tenderar att vara ganska underbar, men jag tror nog att det kommer vara gött nere i australien också.... den här dagen har börjat fint med bra musik och att sitta i morgonrocken på altanen med den muterade busken och sola samtidigt som man pillar sig på snoppen. kan inte bli mkt bättre start på dagen faktiskt.
dagens eller livets sanning snarare måste nog vara sagt av bart simpson: your damned if you do, your damned if you dont

RSS 2.0