who'd thought....

tja vad är oddsen att jag skall gå av tåget på romastreet station precis hinna lägga på telefonen påväg till baren där jag skulle träffa kerri och när jag går över vägen springa in i caroline som gick i min klass när vi gick i 2an.
tja tydligen så är världen liten och oddsen är stora, för det hände ju.
men jaja inte mkt mer har hänt sen jag skrev sist så jag ville bara göra er uppmärksamma på att wierd stuff happen

tja idag är jag inte bakis men.......

well jag är inte bakis men jag har bara fruktansvärt tråkigt. så därför har jag bestämt mig för att fixa bankgrejerna denhär veckan och skatte skiten med och sen sticka om två veckor uppåt landet som jag säkert har sagt till alla er wankers som läser den här jävla skitbloggen. men men så kan det gå. har inte hänt så mkt de senaste dagarna haft lite mardrömmar lite vanliga drömmar och så har jag fått agera undertaker åt en stackars fågel som hunden i husettotalt hade massakrerat. köpte en samlingsbok av alla thomas paines verk som jag läser lite halvtaskigt och glaspärlespelet. så nu har ja gnnått att göra när jag inte super eller tjurar.
hoppas allt e bra hemma och ha det fint

bajs......................

ja då var jag här igen! bakis.......igen. men vad skal man göra åt det. hade jag inte vart bakis nånsin så hade jag nog inte vart tillräckligt uttråkad för att faktiskt palla med trycket av att skriva denhär skitbloggen. jaja igår var jag iaf hos troy som fylde 42 år. hade med mig en flaska rom som jag tänkte vi kunde drickå någon annan gång när jag kom dit för jag ville bara säga hej. men icke sa nocke och det slutade med att vi drack upp den och diskuterade politiv och pedofiler i en timme. sen stack vi upp till karina (troys syster) och tog en öl med de och pratade om datorvirus etc. jag skulle senare på kvällen åka med kerri och klaus till kerris föräldrar men de var nån annanstans så troy ray karina och jag slängde oss i bilen och stack dit så att maten inte skulle gå till spillo. jag hade med mig ännu en flaska rom till james(kerris pappa)  för att jag kände att jag drack honom ur huset förra gången jag var där. anywho. detta slutade med att vi drack upp den flaskan + whskey och vin. så därför är alfred en bakis katt idag.
whats up is this: jag skall ringa david och se om han kan ge mig ett jobb inom en "snar" framtid. om det skiter sig så drar jag up the country, baby dont you wanna come. där jag skall skaffa fruktplockar jobb och möta människor. sen får jag improvisera. lära mig surfa perhapps. vem vet thats all fornow
så have a ball bitches så hörs vi när vi hörs

......

Regn....på västfronten intet nytt.........

ja jävlar vettu

som sagt jag bloggar ju inte livet ur mig så det behöver ni inte vara oroliga över......
har liksom inte vart så mkt att blogga om på senaste förutom en ohelig mängd fyllor mitt på dagarna. måste sluta vara en sån pensionär. går nämligen och lägger mig vid 10 / 11 varje kväll och går upp relativt tidigt. puss på mitt brönöga säger jag bara. var hos troy igår och splittade två flaskor whiskey och cola, tittade på gamla semestervideos från när jag var en tjock bulle och pratade som en flicka. i onsdags så var jag i loganlea och tog mitt bluecard så att jag har tillåtelse att jobba på en byggarbetsplats. grattis på mitt brönöga som sagt. har regnat i två dagar i sträck och nu idag tittar solen välkommet fram igen och gör en en aning gladare om man inte hade vart så jäääääääävla bakis som man faktiskt är.
on another topic så håller jg igen kära vänner på att försöka slutaröka. så förhoppningsvis grattis+åp mitt brunöga igen. men man skall ju inte ropa hej förens man är död när det gäller firande av ickerökande.
men men, var på fest hos kerris föräldrar i lördags och blev galet packad med en hög 50-60 åringar. ja jävlar dendär alfred vet hur man festar.
 hoppas alla har det bra där hemma så ses vi om 11 månader:)
keep it cool.....i know i am!

som sagt.....

tja vad kan jag säga... min myttonchops  tillbaka. vet inte om jag gillar de lika mkt nu när jag har långt hår istället för friskt kort stående hår men men. jag skall iaf ge det en chans. vad har annars hänt i mitt ack så inte-mkt-som-händer liv. tja jag skall börja en krokikurs på tisdag så man träffar lite folk. sen har jag vart ute och supit med kerri jen och nån snubbe som jag inte gillade. det blev mååååååååååånga drinkar och jag var out of it och kom inte in på allt för många ställen. detta faktum grundades som jag sa innan på att jag var full som ett svin i kombination med att jag har "fula" kläder på mig. inte allt för omtyckt att säga till en allt för full alfred att han är allt för full och för ful. men jag började inte bråka med någon denhär gången. överlag en fin kväll. dagen efter hade jag the shits hela förmiddan och kunde inte stå upp för då skulle jag spy så jag låg i soffan hela dan och bara väntade på bättre tider. sen stack vi och käkade på ett ställe som var skrämmande likt wildwest steakhous och åt lite vilket fick mig i bättre dager. efter det drog jag kerri sonja och angie till ett litet plaejs och kollade på ett surfarrockband som kerri kände. en tjock trummis med fes, basist med fulskjorta och cowboyhatt och sist med inte minst, eller ja han var faktiskt mins, en japanes som var grym utv bara helvete på elgitarr och de bjöd på en fin show. två tummar upp! och idag sitter jag här utan att ha något att göra och funderar på vad jag vill göra med  min tid här och försöker fläkta undan tankar av saknad av alla ni som e där hemma och har det kul. men men bara 11 månader kvar nu. det värsta kommer antagligen gå över ganska snart.

RSS 2.0