fiktivt.

hade ett fiktivt samtal idag med sebastian när jag svabbade golven på jobbet. japp det hade jag! anledningen till att jag hade det förutom då att jag saknar honom och alla andra var för att jag gjorde en ordvits somja ginte kunde dela med mig av eftersom jag inte känner någon här nere som pratar svenska förutom två kunder som jag träffat en gång var så jag tror inte de skulle uppskatta lustiheter från mig ännu..... just det! den fiktiva sebastian slog mig p åpannan efter att jag sa skämtet. kan tyvärr inte komma ihåg vad det var.
händer inte så mkt annat här nere förutom att jag flyttar in imorgon och att jag jobbar på dagarna. eftersom jag inte fixat taxfilenumber i tid så kommer det dras 50 % av min lön tills jag fixat till det-.-
inte kul med kommer nog bli gött att flytta

porque maria?

tja vad kan jag säga? jag har fått ett jobb.... och jag borde vara glad eller hur. frågan är då varför jag aldrig sen jag kom ner hit har kännt mig så orolig? varför får jag en stor knut i magen som inte liknar nervösitet över vad som kan hända på jobbet, utan snarare en fruktansvärd hemlängtan.
har aldrig kännt mig så här ensam i hela mitt liv och jag vill bara vara hemma och sova i ett stort rum med alla mina vänner.
suffice to say att första dagen på jobbet inte började så bra som det hade kunnat, men det var ändå trevliga människor som jag jobbar med, och det är faktiskt inte så illa som jag känner det.
men men, sen när var det bra för mig att tänka?
jag skall nog fan ta och hyr mig en stor lokal när jag kommer hem till sverige och jag kommer bjuda in alla ni fyra som faktiskt läser min blogg för att sova över på en massa madrasser med en massa stora kuddar och gosedjur.
men det är ännu ett fuicked up problem som jag har här nere. ja gkan inte sluta tänka på vad jag skall hitta på och med vem jag skall göra det med när jag kommer hem. bor inte i australien.... jag går runt i limbo och lever i sverige i framtiden.
antingen så är det att jag druckit för mkt för ofta som tar ut sin lott i mitt huvud och min kropp eller så sover jag för lite.
har gjort en hel del dåliga beslut grundade på dåliga känslor när jag inte sovit tillräckligt i mina dar.
jag tror det är såhär det känns att vara deprimerad. det hr skriver jagi nte så att nu skall bli oroliga och fråga hur det är med mig för jag vet att det kommer lösa sig i slutändan och att det antagligen bara kommer vara för mig att bita i det sura äpplet i några dagar och sen så kommer det kännas bättre. för oavsett hur dåligt jag har mått så har man ju alltid blivit bättre. hade ju inte vart kul att leva om man inte hade mått skit emellanåt.
jag tror bara jag saknar mitt gamla jobb väldigt mycket med allt solsken, all motion man fick och all öl man tog i sig. kanske där som skon klämmer.
men oroa er inte. alfred will survive och med all tid jag hittils har spenderat på att planera kul saker jag skall göra när jag kommer hem och allt jag antagligen kommer planera under kommande månader så kan ni ju alltid se fram mot min hemkomst. jag vet inte.....
flyttar på torsdag så det är mkt pågång här nere. kommer kännas bättre om 2 veckor jag lovar, och då skall jag skriva om det istälet för det här skitsnacket.
puss på er

jag hatar rubriker!

tja kära vänner! vad har hänt idag? inte mycket av intresse det är ett som är säkert.
skulle på arbetsintervju efter jobbet med eftersom jag låste ut mig idag igen så fick jag ringa upp mohammed och be att få ta den imorgon istället, vilket inte verkade vara något problem.

galen

hade sjukaste drömmen inatt....
drömde att jag rökte maja och runkade och det var as gött! detta är antingen ett tecken att jag måste testa detta för att se om det är så trevligt som det verkade eller att jag håller på att bli galen av att vara så jävla långt ifrån alla människor som betyder något för mig.
men men vad skall man göra åt det? har man satt fan i båten får man ta och ro honom i land...........eller bara eller bara röka på med honom och runka frenetiskt.

have a ball bitches
 

löl

tja då var jag här vid datorn igen och det är fint utomhus men av någon sjuk anöledning så är det piss kallt här inne:P
skall ut snart hade jag tänkt skall nämligen in till stan så att shaun kan hämta upp mig och vi stacka till sunshine coast. blir ingen straddie för mig den här helgen men fest norrut istället så jag kommer inte komma hem förens imorn.
just nu så slår tråk alfred till och är inte så värst sugen på att hänga med egentligen. men allt kommer nog lösa sig när man väl får lite alkohol i blodet.
hoppas att nått skiter sig så man slipper åka så långt för att komma till festen så man bara kan lulla runt i stan och bli skit full på nått sget ställe. vill inte sov överhos främlingar...igen......
skall föresten på arbets intervju på måndag för jobbet som carolin hade innan hon stack. åter igen så löser någon annan alfreds problem.... men jag klagar inte, jag bara gapar och så flyger maten in i käften på mig!
flyttar den 30nde in till stan och längtar som en fet liten torsk tills det händer!

...........

jävlar pojkar och flickor sitter här och skall snart lägga mig så jag orkar up och jobba imorn.
sitter och lyssnar på john denver med country roads! saknar faktiskt torup och att supa med sebbe kerstin mikael than och nea! saknar alla för den delen david du är inte bortglömd! men fan va det känns sjukt fortf att vara här. vet inte varför egentligen, kan nog vara på grund av att jag åter igen försöker sluta röka och att magen inte kan sluta knipa sig eller att detsnurrar lite lätt i mitt huvud som resultat av detta pågående försök...
jag tror jag har blivit lite beroende av den jävla tattueringen
kan inte sluta tänka på att skaffa en till eller 3! morsan gillade den förövrigt så det var ju bra!
skal iaf till sunshine coast för att festa med shaun och hans bror os någon filipins snubbe som jag inte har någon anaing om vem det är... skall spendera natten där eftersom det är 3 timmar från brisbane men det kommer säkert bli kul. blir kanske av med guldmunken om man har lite tur och lite skicklighet i en het kombination trusting slooowly squirt....oj.....
har köpt frimörken idag så jag kommer skicka ett par brev inom kort. nu får vi bara se vem som jag älskar mest! eller tja bvilka sju som jag älskar mest! ha det bra tills vidare

oro....

kära vänner! jag tror jag tappar mer hår än vad jag borde....... kunde jag inte bara fått aids eller nått annat som inte sitter på huvudet istället för att behöva roa mig över att jag tappar hår! jävla kuk.
vet dock inte om det är så illa som det kunde vara, för jag har liksom aldrig oroat mig på riktigt över att bli bald.
men men som om inte det var nog så är jag sjukligt nervös över tattueringen som jag skall skaffa imorgon, och att jag inte har jobb och eftersom jag precis såg filmen om lycka vad den nu heter med will smith så tror jag såklart att jag kommer bo på en toalett med ett barn som jag inte vet när jag fick i mitt knä gråtandes i natten medans jag väntar på att någon skall ringa och be mig om att jobba för dem.
skall iaf fixa fler cvn imorn och gå runt med de p åtisdag till alla supermarkets och lämna and shit. så jag hoppas på att någon kan ha förbarmande över en orolig själ och säga " nämen det ser ut som om du håller på att bli skallig! låt oss ge dig ett jobb och ett fantastiskt shampo så att alla dina problem blåser all världens väg.
antagligen så kommer allt kännas bättre efter imorgon när jag sitter på tåget med min nya tattuering på väg in till stan glad som en mört (hoppas jag att jag kommer vara i alla fall) och se världen med lite lättare ögon, om det nu ens är ett fungerande uttalande.
är för trött och orolig för att kunna skriva texter som makes any sence.
så god natt på er.
imorgon kommer jag lägga upp bilder på tattueringen om inte tattueraren glömmer bort mig igen och det måste skjutas upp eller nån skit.
sov så gott när ni lägger er!

truman show

ibland känns det som om jag är med i någon sjuk tv serie.... iaf sen jag kom ner hit så har det kännt som det med alla jävla sammanträffan den och all hjälp som jag inte förtjänar men får ändå! fortsätter det såhär så komemr jag antingen komma hem gift eller rik som ett svin. vet inte varför men jag vet inte varför jag har haft en sån jävla tur hittils så man kan ju alltid hoppas. skall ta er tillbaka till de första grejerna som började min sjuka tur streak.
hoppade av tåget på romastreet och träffade caroline utanför och fick hennes nr men hade ärligtalat ingen direkt tanke på att ringa henne för jag kände henne inte riktigt. men tog kontakt iaf och lärde känna några chilenare och andra trevliga människor som man hänger med nu. inte mkt hände på den fronten p åett tag men så ringde troy mig och frågade om jag vill hjälpa honom med lite jobb i trädgården och det ville jag så jag kom. jobbade hårt som ett svin och av någon anledning to jag så få pauser som möjligt vilket resulterade i att jag gjorde ett bra jobb relativt fort och när fred kom och såg att jag jobbade hårt så gav han mig lite jobb kommande två veckor.
sen en fin kväll i parken i southbank mötte jag upp carolin och chilenarna för lite BBQ och äckligt vin. senare på den kvälen tror jag det var när JP  frågade om jag behövde någonstans att bo eftersom jag hade sagt att jag inte kunde stanna där jag bor nu mkt längre. en i deras hus skulle näligen flytta ut och de skulle tycka det var trevligare med någon de kände lite istället för en total främling. så idag ringde han och sa att jag borde komma inoch betala deposit för rummet till deras landlord. så det gjorde jag och när vi pratade lite grann så erbjöd landlorden mig ett job för han och hans bror..........
så sista spiken i kistan för min otroliga tur skulle vara om jag får jobbet som carolin rekomenderade för mig imorgon när jag skall dit och lämna in mitt cv.

ja jävlar i min lilla låda. så det är det som har hänt, har letat lite jobb och skall fortsätta med det i 4 veckor till om jag inte får något innan dess. skall sen flytta in i ett soft litet kollektiv med trevliga människor i west end som antagligen är brisbanes mest trevliga stadsdel och som jag älskar.
everything is coming my way.
av någon anledning...........................................
hoppas alla har det bra!

updatering i bakfyllans tecken!

tja då var man här igen. för att ge er sons of bitches någon sort inblick i mitt liv här nere. jag har hittat någonstans att bo! med några chilenare en fransman och en japan som pluggar engelska, utan att lyckas verkar det som... var ute med shaun hans bror nån brud och carro eftersom det var ennes sista dag i brisbane. var as soft och man blev full för andra gången den dagen eftersom jag hade jobbat tidigare på morgonen. caroline stack hem eftersom hon inte hade hunnit packa och i andra drog in till stan för att gå på en pub som hade brasilians afton. så var inte fallet för när vi kom dit så spelade de bara michel jackson och man blev besviken. shaun stack hem efter ett litet tag, och jag blev lämnad med chilenarna som hade kommit. kände mig lite vilsen och bakis och hade inte så kul men eftersom jag skulle sova på deras soffa så var jag tvungen att stanna tills de stack.
puben stängde och de ville absolut vidare till en annan pub med alla deras fulla polare från sydamerika. eftersom jag är en toffel så hängde jag på och blev om  möjligt ännu mer besviken när det visade sig att puben hade stngt där också. men ändå blev man lite lättad eftersom kl var 4 på morgonen och jag var trött som ett as och ville sova. men nej då, då var det nån som kom på den briljanta iden att vi skulleh efter fest i deras lägenhet.... nämnde jag att jag är en toffel som inte säger ifr¨ån? jaja kom dit och efter 10 sekunders musik så deckade alla i deras soffor och jag satt på en stol och längtade hem obekväm som fan.
somnade på golvet frenetiskt kramandes en stol med min jacka som täcke och en äcklig liten kudde som tj kudde.
det första som jag blev mött av när jag vaknade morgonen är på kl 7 efter endast 2 timars sömn var två brudar och en kamera som fann det verkligen lustigt att jag lå på deras golv. kanske var det faktumet att ingen kändemig i huset eller att jag under hela kvällen hade vart utanför alla samtal eftersom jag inte kan spanska och inte hade lämnat huset. jag vet inte jag. men tog iaf tåget hem och som om min natt inte hade vart illa nog för gud så såg han till att det var något fel med tåget så det istället för att ta en timme hem tog 2.
men vad då jag klagar inte......
skall idag skriva ltie cvn som jag skall springa runt och dela ut som om jag vore ett jehovas vittne på speed, så att jag kan få pengar till att betala hyran som jag kommer vara tungen att betala om 3 veckor( när killen flyttar ut från rummet som jag skall ta över)
tja eftersom det här blev ett jävligt gnälligt inlägg så får jag väl fortsätta med att sä'ga att det harinte bara vart otrevligt i trevligheterna utan att det faktiskt har hänt trevliga grejer som att bli tight vän med shaun som antagligen är den roligaste afrikanen som jag känner......... den enda afrikanen jag känner...poängen är tt han är rolig iaf.
so there you have it boys and girls
hoppas ni vet att jag saknar er alla och önskar att ni kunde vart här med mig för i sånnafal hae jag haft det mycket roligare varje dag här nere.
puss på er!
dagens låt som är så underbart glädjande

asså ok!

dåligt inlkägg tidigare..... men jag gick iaf upp vid kl 5 imroses och stack till jobbet kl 05.50. inte allt för rolig tid att gå upp.... men iaf. började dagen med att rensa rabatterna från ogräs och skit vilket sög. gick vidare till att plocka ner passions frukts klängväxter och skit... efter det så bev det öl och trädfällning vilket verkade osä'kert men fred visste vad han gjorde.
så vad hände efter det kanske ni undrar???? joj ag blev full som fan på whiskey och cola oc hnågraöl och vaknade precis i en bil påväg hem efter att freds fru körde mig hem... mår sådära och behöver cigg.
hoppas ni har det bra hemma
küss

full

var full och skrev en masa men råkade radera skiten..................

RSS 2.0