byronbay!

okokok det var ett tag sen som jag skrev senast men nu i helgen var jag i byronbay och hade det så underbart så jag bara måste skriva om det så ni förstår vilken underbar helg det har varit. vaknade häromdagen och blev med morgonståndet i handen ombedd att följa med på en liten tripp till byronbay med kanadensarna. tänkte efter lite och kom fram till att det skulle nog bli kul att följa med. hoppade in i bilen med bara det jag hade på mig och en filt. sov hela vägen dit och när vi kom fram så välkomnades vi av stillahavet friska vindar och fulla människor i tusentals. gick till stranden och fick syn på en campfire som vi bestämde oss för att joina. gick dit frågade om vi inte kunde få värma oss vid deras underbara brasa. det kunde vi och vi satte oss ner och började snacka med några engelskmän och australiensare som satt och sjöng egna sånger och drack goon. det kom lite fler människor som slog sig ner, några tyskar och några irländare. gick och hämtade några av moose vänner som satt på andra sidan stranden. raggade på några brudar och lyssnade på lite grym beatboxing. drog med alla till våran brasa och drack ännu mer.
somnade på stranden och vaknade tidigt på morgonen av att moose skrek att han inte var en enuit utan bara en kanadensare till någon rangom druggie som av någon anledning var där vi sov. gick in till stan och träffade tom och candice. stack till playan som jag snart kommer att lägga upp bilder av på facebook.
stack och fixade lite frukost i solen och bara var. inte allt för dåligt måste jag säga. stack in till stan och gick runt i lite butiker, bajsade lite, softade.
stack sen till en annan strand som var den mest vackra platsen jag någonsin har sett! ni skulle vart där det gårinte att beskriva med ord. badade med en boogieboard och lekte runt i vattnet. drog vidare till en annan strand där parkeringen var gratis och badade lite mer solade lite mer och hade det gött lite mer. sen blev det grillning och ett aldeles för långt samtal med en uteliggare som var en aning mytoman.

 

men överlag var det en av de bästa helgerna jag någonsin har vart med om! önskar att ni var här och delade alla upplevelser med mig men man kan ju inte få allt här i världen. hoppas ni alla kommer överleva hösten och vintern i sverige så ses vi när jag kommer hem när nu än det blir.


mk

jag kan inte bli lyckligare..........

RSS 2.0