hemlängtan.

det var en helt underbar fest här i huset igår. jag var bara tvungen att säga det....helt underbar. perfekt fylla, gjorde massa roligt stoj och kommer ihåg det mesta av kvällen. helt underbart!
det var sista festen för porcospino som åker hem inatt till paris, och jag tror det är det faktumet mixat med bakfylle ångest och lite annat smått och gott som gör att jag har en sån fruktansvärd helängtan så det är något helt sjukt. so there you have it, jag saknar er fortfarande.

men alla kära vänner hemma i sverige nu har fått tough competition om att vara bäst vänner. bor med helt underbara människor som man har hur kul med som helst. önskar att alla kunde vara här nere och dela det med mig.

nog om det nu, vad gjorde gamle fredo igår då? låt mig se.
började med att vi var på fake stranden i southbank och got our tan on och drack mate samt spanade in vackra kvinnor i små bikinis. bondade med våran nya flatmate som är från kanada och kallas moose av någon mystisk anledning. han är väldigt nordamerikans sådär lite stereotypiskt men har en hel del underbart roliga historier och ett glatt humör så jag förlåter honom. köpte en massa öl och tog oss till utkiksposten som är bara 5 min från huset och satt och stirrade ut över hela brisbane undersolnedgången.
började dricka direkt när vi kom hem kvart i sex och partyt var ett faktum.
resten av kvällen blev det massa mooning backslapping och salsa dansande med rrrrricarrrdo och su young
it doesnt get much better than this.....

 

P.S jag saknar er JÄTTE mycket



she's horny, im horny, let's dance

fuck man vilken jävla fest det var! kommer inte ihåg så mycket men kul var det som jag kommer ihåg och skämmigt det jag gjorde. vaknade imorses och mådde inte allt för bra med inte allt för dåligt heller. pratade lite med pablo om vad som hände under natten och fick reda på att jag hade tagit sönder varenda stoljävel i huset av någon underlig anledning.
sen hade jag tydligen moonat alla och blivit smiskad av varenda jävel på festen.
vet inte vad jag mer kan skriva men om ni ringer mig så kan jag berätta allt om vad som hände.
skall på bio och se tarrentino filmen men fransmannen ikväll.
kanske
h
a
d
e
t
b
r
a
!

stress

har vart en ganska jobbig vecka so far och det verkar inte som att det kommer bli någe bättre... jobbar alla dagar tills stället stänger och börjar varje dag innan nio. sen kommer man hem och får veta att värden kommer förbi med nya intresserade tenants som skall titta på huset. så när man äntligen har avslutat jobbet och städat hela stället så kommer man hem och får städa lite till.. jävla kuk bret! beter sig som om han vore allas våran moder och tvingat oss att städa hela jävla huset varje fucking dag. men men jag skall inte klaga.

ricardo har börjat på mitt och juan pablos jobb och det går inte jätte bra för honom skulle jag inte påstå. mohammad ger honom en ganska tough time varje dag och skäller och skrämmer. så vi får snacka med honom idag och få honom att jobba bättre, eller nått jag vette fan. är för trött för att bry mig om någon annan än mig själv!  så det så!

eller ja vem försöker jag lura??? jag bryr mig alltid  om alla  som jag bryr mig om så skit i ovanstående. nu kanske ni undrar varför jag inte bara tog bort det. men till det har jag inget svar.... det enda jag vet är att det hade tagit mindre tid att ta bort det än att skriva all denhär skiten. jaja om ni vill så kan ni ju alltid ringa mig och gnälla eller prata. saknar allas röster.
kommer antagligen att skaffa ett telefon kort  till en public phone så jag kan ringa några av er iaf lite granna
hoppas allt är bra annars så hörs vi när vi hörs och ses när vi ses
have a ball bitches!

nu är här!

jag gillar min chef... oavsett om jag satt uppe igår och inte kunde sova för att jag hade för mycket i huvudet som snurrade runt och höll mig vaken och gjorde mig ledsen rädd och glad på samma gång, så behövde mohammad bara säga några väl valda meningar utan att veta något om att jag hade vart nere kvällen innan för att allt skulle rinna av mig helt utan bekymmer.
inte många som kan göra så!

iaf vad här hänt? en av mina roomies har börjat på samma ställe som mig och juan pablo, och låt oss bara säga att jag är jävligt glad över att inte vara ny på jobbe längre. jag fick tillochmed beröm av chefen idag! me so happy!

jag har bestämt mig för att dra till asien med grapparna och se vad som händer vart vi åker och vad vi kommer göra när vi väl är där. längtar som fan men det är lite läskigt på samma gång.
tyvärr så kan jag inte stanna kvar i nuet utan nu är det enda jag gör att längta tills december när vi drar ner till sydney över nyår och sen vidare till tja vem vet kanske vietnam först, eller kanske bali. den som lever får se.

well vad kan jag säga mer förutom att jag åter igen sakar er alla fruktansvärt mycket och tänker på er alla varje dag!
puss på brungat så hörs vi när vi hörs!

gjort är gjort och spist är spist

concha de tu madre

har vart en sjukt bra vecka hittils. är ledig idag för att det är ekka festivalen nånstans i stan. skulle dratt dit men det slutade med att vi drog in till southbank och låg lite på den fejkade stranden och drack matte.

snackade lite om livet universum och allting, och innan jag visste ordet av så frågade graparna mig om jag vill dra med dem till asien i december och dra runt i vietnam thailand bali etc. jag är fruktansvärt sugen på det så jag tror jag skall göra det men det berors ju lite på också ifall mikael kommer ner eller inte. men sånna här möjligheter kommer ju inte upp allt för ofta. så jag skall ta det under consideration och sova på saken. jag har ju trots allt ett par månader på mig.

vad har mer hänt? hade en hejdå fest för beto från colombia, and its safe to say att han blev ganska drunk mc D! började med att han dansade lite hyfsat till jobbig spansk musik. det slutade iaf med att alla dansade the maccarena och slutligen så var det enda beto gjorde att dunka stolar i golvet och skrika till sin flikvän att han älskade henne.
en härlig natts sömn.

hoppas allt är bra hemma med er och att ni tar det lugn. dont stress.
have a ball bitches!

lite sjuk men jag mår bra som fan

är det inte skönt hur någonting kan gå från medelmåtta till vad nu den totala motsatsen är. som sagt fortf lite bajs i halsen men får bara ligga lågt på rökandet tills halsen är som den skall, sen skall jag vara back in the game igen! har haft en helt underbar dag! jobbade lite på morgonen, men det var knappt några kunder alls så vi bara drack kaffe skojjade lite och sen så fick jag gå en halvtimme tidigare. hem till ett hus med många glada människor som precis kommit tillbaka från grönsaks marknaden med sina cykelhjälmar bakochfram. sen har vi bara suttit hela dan ute i solen och skrattat med lite cigg lite te och vattenmeloner.

jag gilla rmitt liv för tillfället!

febeer och adress

tja då ligger man här i sängen och knaprar lite chips efter jag vet inte hur många timmar sömn. känner mig bajs och trots att jag vet att swineflu bara är en hajp så oroar man sig ju om det också. men men har i alla fall lättat nu såhär på morgonen så man kan lugna sig lite. suger bara att jaginte kan jobba idag... vette fan om jag kan jobba imorgon heller men bossen verkade förstå. har faktiskt blivit ganska bra på what i do nu efter 8 dagar på arbetsplatsen.
vet inte varför men det känns faktiskt bätre att vara sjuk här nere eftersom jag har så lite som distraherar mig som tex tv datorspel etc så bara ligger jag och filurar i min säng. det är jäligt underskattat.
här får ni föresten min adress så ni kan skicka lite brev om mni känner för det. det skule vara jävligt trevligt
high street 20, highgatehill , 4101,  brisbane , australien , terra , vintergatan 3 , universum

inte lätt alltid

ni et när man känner att man har allt där man vill ha det och saer verkar funka som de skall. ingenting kan få en att bli orolig igen....förutom min chef och han gör det bra. var på jobbet idag för att lära oss göra kaffet så som det skall vara och försöka få lite effektivitet på skiten och alla gjorde varsin batch och så bad han alla peka ut alla fel man gjorde och så klagade han under hela tiden man gjorde dem. det blev min tur och jag var sist, han bad om 4 olika sorters kaffe alla med olika mjölk och olika serveringar.
vad gjorde alfred då jo han freeze laggade och kunde inte sluta skaka. jag vet inte varför jag gjorde det men jag kunde inte för mitt liv samla mig och bara göra skiten. blev faktiskt lite rädd för muhammad idag för han var jävligt stressad och jävligt påträngande och fick en att känna som att man inte kunde göra någonting rätt.
sen känns det ju itne bättre att man är bakis så hela världen är lite extra tung just för mig.
men men jag hariaf en underbar säng som jag älskar för den är så sjukligt mjuk att en dålig natts sömn är omöjlig.
och alla här är snälla mot mig och jag håller på att lära mig att rulla mina egna cigaretter. går sådär men som vanligt saknar jag er alla väääääldigt mkt och "längtar" tills jag komme hem och får träffa er igen.
ha det bra så hörs vi när vi hörs längtar tills else ringer denhär veckan så man får prata av sig lite och få det stödet som man bara kan få av en moder.

huset

fan va gött! nu sitter man i sitt rum på high st 20 jääääääävligt nice! solen skiner alla är glada och jag har för första gången flyttat ut på riktigt. går inte att beskriva hur glad jag är.
kommer antagligen stanna här 4 månader, sen får man se om det blir längre eller om man drar någon annan stans.
planerar att i veckan dra be else om ett litet lån och kanske dra ut till james och lee och ta med mig några goda bärs så de får smaka lite riktig öl.
men det återstår att se hur jobbet blir denhär veckan.
ha det bra alla vänner för det har jag. ( det bra alltså)

RSS 2.0